Mainos

Järvenpään autopaloa tutkitaan tapon epäilynä

Keski-Uudenmaan poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan järvenpääläismiehen niin sanotussa Järvenpään autovainajajutussa. Viime perjantain vastaisena yönä sattuneessa romuauton palossa kuoli vielä toistaiseksi tunnistamaton mies.

Järvenpään autovainajajutussa on tehty pidätys. Keski-Uudenmaan poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan järvenpääläismiehen , ja tapauksen tutkinta jatkuu epäiltynä tappona.

Viime perjantain vastaisena yönä sattuneessa romuauton palossa kuoli vielä toistaiseksi tunnistamaton mies. Poliisilla on hammastutkimusten pohjalta kuitenkin vahva olettama, että vainaja olisi 31-vuotias järvenpääläismies. Asiaan saadaan varmuus DNA-tutkimuksella, jonka tulos saadaan viimeistään ensi viikon aikana.

Hylätyn romuauton palo tapahtui järvenpääläisen ravintola Koboltin vieressä. Poliisin mukaan sekä pidätetty että vainajaksi oletettu ovat olleet ravintolassa paloa edeltäneenä iltana.

-Oletettu uhri ja pidätetty henkilö olivat molemmat ravintolan kanta-asiakkaita. Nyt tutkitaan, onko siellä tapahtunut illan aikana jotain, joka voisi olla tapahtuneen taustalla, sanoo rikoskomisario Pekka Heikkinen.

Poliisin mukaan tutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että palo saattaa olla tahallaan sytytetty.

Poliisi kaipaa vielä lisää asiaan mahdollisesti liittyviä havaintoja, joista voi soittaa numeroon (09) 83888700.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.