Mainos

Jarla nousi myydyimmäksi

Sarjakuvapiirtäjä Pertti Jarlan uutuusteos Fingerpori 4 oli helmikuussa eniten myyty teos kotimaisen kaunokirjallisuuden sarjassa. Jarla on parhaillaan ehdolla myös Sarjakuva-Finlandia -tunnustuspalkintoon Fingerpori - Heräämisopas -teoksellaan. Jarla on poikkeuksellisen suosittu suomalaisten keskuudessa, sillä Fingerpori-teoksia on myyty yli 200 000 kappaletta ja Jarlan strippejä julkaisee kymmenkunta lehteä.

Puhdistus myy hyvin aina vaan

Mitä Suomi lukee -listan toiseksi myydyin kotimainen teos on ällistyttävästi edelleen Sofi OksasenPuhdistus-romaani. Se on ollut listan kärjessä yhtäjaksoisesti ilmestymisestään saakka.

Seuraavina olevat Mikko Rimmisen Nenäpäivä ja Tuomas KyrönMielensäpahoittaja myyvät myös hyvin, vaikka ne ilmestyivät viime vuonna. Viidentenä on Mervi Marttilan uusin lääkärihuumoria sisältävä teos Molemmista päistä tähystetty.

Sarjat kiinnostavat

Käännetyn kaunokirjallisuuden suosituin on chick lit -bestselleristi Sophie KinsellaMinishoppaaja -teoksellaan. Suosittu Himoshoppaaja-sarja kertoo taloustoimittaja Becky Bloomwoodista, jonka oma talous keinahtelee, koska nainen ei pysty pysyttelemään erossa shoppailusta.

Lasten ja nuorten kirjojen kärjessä on Rick RiordaninPunainen pyramidi. Riordan tunnetaan palkitusta Percy Jackson -sarjastaan.

Mats-Eric Nilssonin Aitoa ruokaa on tietokirjojen myydyin. Lähellä kärkeä ovat myös viime aikoina paljon keskustelua herättäneet Lorna Byrne ja Kaija Juurikkala, jotka käsittelevät teoksissaan yliluonnollisia asioita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.