Mainos

Järkyttyneet omaiset vahvistavat: Clevelandin murhauhrit tunnistettu

Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa sijaitsevan East Clevelandin kaupungin lähiöstä löydetyt kolme murhattua naista on tunnistettu.

Uhrit ovat 38-vuotias Angela Deskins, 28-vuotias Shetisha Sheeley sekä 18-vuotias Shirellda Terry. CNN on vahvistanut asian uhrien perheiltä.

Ensimmäinen murhauhri löydettiin viime viikon perjantaina East Clevelandissa sijaitsevasta autotallista, ja toinen sen lähettyviltä lauantaina. Kolmas samalla tavalla muoviin kääritty ruumis löydettiin hylätystä asunnosta lauantaina.

18-vuotias Shirellda Terry oli ilmoitettu kadonneeksi aiemmin heinäkuussa, kertoo Fox News. Viimeisin havainto Terrystä oli heinäkuun 10. päivältä, kun tämä oli poistunut työpaikaltaan iltapäivällä yhdeltä.

Terryn perhe oli etsinyt tyttöä aktiivisesti muun muassa jakamalla kadulla ilmoituksia kadonneesta tyttärestään.

– Tämä on todella rankkaa, sydäntäsärkevää, Shirelldan isä Van Terry kertoi Foxin haastattelussa.

Erityisen raskaasti tapauksen on ottanut myös 28-vuotaan Shetishan äiti Kim Sheeley, joka seitsemän kuukautta aiemmin menetti myös poikansa.

Kim Sheeleyn mukaan Shetishan 25-vuotias veli sai surmansa vuoden 2012 joulukuussa. Sisarusten surmat eivät liity toisiinsa.

– En tiedä miksi tämä henkilö teki mitä teki tyttärelleni, mutta toivon että kaikki rukoilevat puolestani, kyyneliään pyyhkivä Kim Sheeley kertoi CNN:lle.

– Tämä on ottanut todella koville, tämä on vaatinut veronsa. En osaa sanoa muuta kuin kiitokset niille, jotka rukoilevat puolestani.

38-vuotias Angela Deskins oli Sheeleyn lisäksi toinen lauantaina löydetyistä naisista. Viranomaiset uskovat, että kaikki kolme naista surmasi sama henkilö.

– Yksi syy, miksi uskomme että kyseessä on sama epäilty, on samanlainen tapa jolla ruumiit oli kääritty... ja samanlainen tapa, millä uhrit oli yritetty piilottaa, East Clevelandin pormestari Gary Norton totesi CNN:lle.

Murhista nostettiin maanantaina syyte 35-vuotiasta Michael Madisonia vastaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.