Mainos

Järkyttävä video vuoti nettiin: Orpokodin johtaja "antoi lapsille opetuksen"

Egyptissä Kairossa sijaitsevan orpokodin johtaja on pidätetty sen jälkeen, kun nettiin ilmestyi orpokodissa kuvattu pahoinpitelyvideo

Videolla orpokodin johtaja pahoinpitelee jonossa odottavia lapsia yksi toisensa jälkeen sekä kepillä lyömällä että potkimalla.

Al-Ahram lehden mukaan videon oli kuvannut orpokodin johtajan vaimo noin kaksi kuukautta sitten. Vaimo on sittemmin riitaantunut miehensä kanssa.

– Hänellä oli tapana pahoinpidellä lapsia, joten kuvasin häntä ja latasin videon nettiin paljastaakseni hänet, vaimo kertoi lehdelle.

Orpokodin johtajaa syytetään 13 lapsen kiduttamisesta. Mies voi saada kolmen vuoden vankilatuomion, mikäli hänet tuomitaan syylliseksi.

Syyttäjien mukaan lapset olivat kertoneet pahoinpitelyn johtuneen siitä, että he eivät olleet kysyneet johtajan lupaa television katseluun.

Kairon viranomaisten edustajan mukaan orpokodin johtaja oli kuulusteluissa puolustanut tekojaan sanomalla, että oli hän yrittänyt suojella lapsia.

Orpokodin johtaja kertoi kuulustelussa ”antaneensa lapsille opetuksen”, koska lapset olivat leikkineet sähkölaitteilla ja hän oli pelännyt lasten hengen puolesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.