Mainos

Järkyttävä video julki julmasta eläinrääkkäyksestä Etelä-Koreassa

Miten päästä mahdollisimman helposti eroon kolmesta miljoonasta siasta, jotka levittävät kiusallista suu- ja sorkkatautia?

Tähän ongelmaan keksittiin eteläkorealaisella tilalla julma ratkaisu, mikä on nähtävissä nettiin päätyneessä videossa. (Varoitus: videon sisältö on hyvin raaka eikä se välttämättä sovi herkille katsojille).

Videolla kiljuvat siat haudataan elävältä. Videon on kuvannut korealainen eläinsuojelujärjestö Coexistence of Animal Rights on Earth. Järjestön mukaan materiaali on kuvattu tänä vuonna sikatilalla Icheonissa, joka sijaitsee vajaat sata kilometriä pääkaupungista Soulista etelään.

Eläinten elävältä hautaaminen on kielletty Etelä-Korean laissa. Lisäksi kansainvälisen eläinten tartuntatautien toimiston OIE:n säännöksissä todetaan, että eläin täytyy surmata ennen sen hautaamista.Etelä-Korea on OIE:n jäsen.

Eteläkorealaisten eläinsuojelujärjestöjen mukaan maan hallitus on täysin tietoinen siitä, miten epäinhimillisillä tavoilla sikoja on teurastettu sen jälkeen, kun maassa puhkesi laaja suu- ja sorkkatautiepidemia viime marraskuussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.