Mainos

Järkyttävä ”tuhkimotarina” paljastui Britanniassa - 7-vuotiasta pidettiin orjana

Britanniassa Romanian romaneita on vangittu lapsen orjuuttamisesta. Pariskunta tuomittiin lapsen tuomisesta Britanniaan ja orjana pitämisestä, kertoo brittilehti Daily Mail.

Orjatyössä pidetty huonokuntoinen lapsi oli vain 7-vuotias. Häntä oli pidetty perheen orjana usean vuoden ajan. Lapsi oli perheen entisen siivoojan tytär, jolle oli luvattu Britanniassa parempi elämä.

Kuvio paljastui, kun samanlaisessa tilanteessa ollut 53-vuotias mies pääsi karkaamaan puutarhassa sijaitsevasta asumuksestaan. Hän kertoi poliisille pienestä "Tuhkimosta", jota pidetään palvelijana saman perheen kotona. Mies kertoi lapsen käyttäytyvän kuin "pelokas eläin".

Viranomaiset löysivät vasta 7-vuotiaan tytön, joka pakotettiin nukkumaan lattialla ja joka omisti vain päällään olevat likaiset vaatteet. Lisäksi tyttöä pahoinpideltiin.

Tyttö joutui kulkemaan avojaloin. Hygieniasta ei ollut tietoakaan - pelastamisen jälkeen tytöltä poistettiin kahdeksan täysin mätää hammasta.

Lapsi oli jäänyt täysin vaille koulutusta, eikä hän osannut laskea edes kymmeneen omalla kielellään.

Perhe oli pahoinpidellyt myös karannutta miestä, kun tämä oli pyytänyt ruokaa uudenvuodenaattona.

Tyttöä orjana pitänyt perhe ei suinkaan ollut köyhä. Perheen kahdeksan omaa lasta käytti muotivaatteita ja kävivät koulua. He myös auttelivat vanhempiaan pikkurötöksissä kuten taskuvarkauksissa. Perhe hankki elantoa myös kerjäämällä.

Rahalla he ostivat hienoja asuntoja Romaniasta.

Perheen vanhemmat sekä kaksi poikaa on tuomittu 9-13 vuoden vankeuteen. Kaikki vannoivat syyttömyyttään kuusiviikkoisessa oikeudenkäynnissä. Perheen muut lapset ovat tällä hetkellä sukulaisten luona Romaniassa.

Juttua käsittelevät tuomarit ovat tyrmistyneitä, että tällaista voi tapahtua nyky-Britanniassa. Sekä juttua käsittelevä tuomari että karannut mies kuvailivat lapsen kohtaloa järkyttäväksi tuhkimotarinaksi.

Tällä hetkellä 8-vuotias tyttö on sijaiskodissa ja hänen kerrotaan olevan toipumassa kokemuksestaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.