Järkyttävä tragedia polttareissa: Morsian menehtyi ja ystävät loukkaantuivat, veljeä syytetään kuolemantuottamuksesta – "Kaikkialla oli verta"

Itävaltalaisen naisen polttarit päätyivät tragediaan, kun polttariseuruetta kuljettanut traktorin peräkärry kaatui kyljelleen.

26-vuotiaan itävaltalaisnaisen polttarit menivät pahimmalla tavalla pieleen, kun polttariseuruetta kuljettanut peräkärry kaatui ja kyydissä olleet matkustajat jäivät puristuksiin peräkärryn ja kiviaidan väliin.

Tragedia päättyi polttareitaan juhlineen naisen kuolemaan ja usean henkilön vakavaan loukkaantumiseen.

Jäivät puristuksiin aidan ja kärryn väliin

Kaikki alkoi 8. syyskuuta Itävallan Allhartsbergissä, jossa seurueen oli tarkoitus nauttia maisemista traktorin vetämässä peräkärrykyydissä. Itävaltalaismedian mukaan seurue koostuu morsiamesta ja 14 polttareita juhlineesta naisesta.

Traktorikyyti alkoi iloisissa tunnelmissa, mutta muuttui painajaiseksi traktorin kaatuessa yllättäen mutkaisella tiellä.

Naiset paiskautuivat peräkärrystä tielle ja jäivät puristuksiin kaatuneen kärryn ja kiviaidan väliin.

"Kaikkialla oli verta"

– Kaikkialla oli verta. Näky oli kuin suoraan kauhuelokuvasta, kuvasi eräs paikalle saapunut pelastustyöntekijä.

Kuusi kärryssä ollutta, morsian mukaan lukien, loukkaantuivat tilanteessa vakavasti. Seitsemän selvisi lievemmillä vammoilla. 

Tapaturma aiheutti valtavan pelastusoperaation: paikalle kutsuttiin kolme pelastushelikopteria ja useita ambulansseja, loukkaantuneita vietiin moniin eri sairaaloihin hoidettavaksi. 

Morsiamen kohdalla pelastusyritykset epäonnistuivat: hänet todettiin kymmenen päivän taistelun jälkeen kuolleeksi.

Kuljettajana oma veli

Karmeammaksi tragedian tekee se, että traktoria ajanut kuljettaja oli ollut tulevan morsiamen veli.

25-vuotias veli ei ollut onnettomuustilanteessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Viranomaiset epäilevät, että traktori ajoi mutkaan liian kovaa, jonka seurauksena sen kärry kaatui. 

Kuljettajaa epäillään kuolemantuottamuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat