Mainos

Järkyttävä seksityrmä paljastui Kiinassa — poliisi pahoittelee hitauttaan

Kiinassa poliisi on pahoitellut hidasta toimintaansa maassa paljastuneen "seksityrmän" suhteen.

34-vuotias kiinalaismies Li Hao piti kuutta naista seksiorjanaan lähes kahden vuoden ajan ja surmasi näistä lopulta kaksi.

Naimisissa oleva, yhden lapsen isä Li oli rakentanut kaksi maanalaista huonetta kellarinsa alle, jossa hän piti naisia vankinaan. Miehen tarkoitus oli tienata naisten avulla rahaa lataamalla näistä seksivideoita nettiin.

Uutistoimisto Xinhuan mukaan Li pakotti naiset harrastamaan muun muassa seksiä rahasta sekä esiintymään seksivideoissa.

Naiset ehtivät olla Lin vankina 21 kuukautta. Poliisi ei päässyt miehen jäljille ennen kuin yksi tämän oletetuista seksiorjista karkasi ja tämän sukulaiset puhuivat poliisille.

Alueen poliisipäällikkö esitti eilen pahoittelunsa siitä, ettei poliisi havainnut Lin toimintaa aiemmin.

Poliisipäällikön mukaan se, että Li ehti toimia niin kauan kaapattuaan naiset, kertoo selkeästi siitä, ettei poliisi ole toiminut tarpeeksi tehokkaasti.

Tabloid-lehti The Southern Metropolis Dailyn mukaan surmatut naiset olivat työskennelleet yökerhoissa. Naisia oli kidutettu ja lopulta tapettu. Naiset olivat olleet kuolleena kuukausia ennen kuin poliisi löysi ruumiit.

Neljä hengissä selvinnyttä naista on pidätetty epäiltynä osallisuudesta rikokseen. Metropolis Dailyn mukaan naiset saattoivat auttaa Li'tä surmatyössä selvitäkseen itse hengissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.