Mainos

Järkyttävä löytö Kiinassa: Haudattiinko pikkukoirat elävältä?

Kiinassa on noussut kohu tapauksesta, jossa lukuisten pikkukoirien epäillään joutuneen elävältä haudatuksi maan pohjoisosissa.

Tapaus sai alkunsa, kun netissä alkoi levitä kuvia syvästä kuopasta, jonka pohjalla oli ansassa kymmenittäin kulkukoiria, kertoo CNN. Nettisivuilla pyydettiin ihmisten apua koirien vapauttamiseksi.

– Näin kuvat kuopassa olevista koirista WeChatissa, nimettömänä pysyttelevä kiinalaisnainen kertoo CNN:lle.

– Minä ja moni muu vapaaehtoinen menimme etsimään kuoppaa ja löysimme sen.

Paikalla olleet onnistuivat pelastamaan kuopasta päivän aikana köyden avulla 20 koiraa.  Kuoppaan jäi kuitenkin yhä monia koiria, joten vapaaehtoiset ottivat yhteyttä paikalliseen eläinsuojelujärjestöön muidenkin koirien pelastamiseksi.

Kun eläinsuojelujärjestö meni tapahtumapaikalle seuraavana päivänä, he löysivät paikalta kauhukseen kuopan, joka oli täytetty umpeen.

Koska apuun tulleilla ei ollut lapioita kaivamista varten, pelastivat he ne muutamat koirat, jotka pystyivät löytämään.

– Niiden silmistä pystyi näkemään pelon ja ne pelkäsivät todella ihmisiä, järjestön vapaaehtoisiin lukeutuvat Liu kuvailee.

– Ne eivät halunneet hylätä toisiaan. Ne näyttivät hiljaisilta ja masentuneilta, toinen vapaaehtoinen Zhang toteaa.

Myöhemmin eläinsuojelujärjestö palasi paikalle lapioiden kanssa. Kuopasta löytyi kuolleena kuusi koiraa. Tämä jätti kuitenkin monia vapaaehtoisten havaitsemia koiria löytämättä.

Järjestön edustajat arvioivat, että paikalla olleet koirat oli saatettu tappaa ja siirtää muualle. Koirien kohtalosta ei ole tullut tietoa julkisuuteen.

Netissä tapaus on herättänyt raivoa ja kerännyt tuhansittain vihaisia kommentteja.

Tapauksesta järkyttyneet ihmiset ovat syyttäneet koirien tappamisesta paikallisviranomaisia, jotka ovat kuitenkin kieltäneet syytökset.

Ensimmäiset 20 koiraa pelastanut nainen ei ole halunnut spekuloida koirien kohtalolla järjestön löydettyä vain kuusi kuollutta koiraa.

– En todellakaan tiedä. Tämä ihmetyttää minuakin.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.