Mainos

Järkyttävä erehdys ovella: Nainen ampui vauvaa pidelleen tyttärensä

Yhdysvalloissa Floridassa nainen surmasi järkyttävällä tavalla tyttärensä, koska kertomansa mukaan luuli tätä oven taakse ilmestyneeksi poikaystäväkseen.

Nainen oli pelännyt poikaystävän tulleen kostoretkelle ja siksi saapunut ovelle aseen kanssa. Ovella nainen oli ampunut kuoliaaksi oman tyttärensä, joka tapahtumahetkellä piti pikkuvauvaa sylissään. Tapauksesta kertoo CNN.

Tapausta todistaneet kertoivat kuulleensa laukauksen ja sen jälkeen nähneensä surmaepäillyn Adele Bingin tuudittavan 25-vuotiasta tytärtään Rubya sylissä. Bing oli hokenut "Tyttöpieni, älä kuole."

– Kuinka voin katsoa lapsenlapsiani silmiin ja sanoa, että tapoin heidän äitinsä? Voitte lukita minut selliin loppuelämäkseni, Bing oli todennut myöhemmin häntä pidättämään tulleille poliiseille.

Floridan poliisin mukaan Bing vangittiin toisen asteen murhasta epäiltynä. Bingiä epäillään myös lapsenlapsensa hengen vaarantamisesta, sillä ampumishetkellä tyttären sylissä oli ollut tämän neljä kuukautta vanha vauva.

Ampui heti oven avattuaan


Adele Bing oli kertomansa mukaan ollut ampumista edeltäneenä hetkenä yhä sekaisin tapeltuaan aiemmin samana päivänä poikaystävänsä kanssa.

Tyttären tultua koputtamaan ovelle, Bing oli kuvitellut, että paikalla oli hänen poikaystävänsä, joka "hakkasi ja potki ovea".

Bing oli saapunut ovelle pesäpallomailaa vasemmassa ja ase oikeassa kädessään. Hän oli ampunut laukauksen heti oven avaamisen jälkeen. Laukaus osui Bingin tyttären yläkehoon. Tytär oli kuollut paikan päälle. Sylissä ollut vauva ei loukkaantunut tapauksessa.

Bing kertoi aikoneensa käyttää asetta tappaakseen poikaystävänsä, koska uskoi poikaystävänsä tulevan takaisin tappamaan hänet.

Bingin poikaystävä oli ollut tapahtumahetkellä sairaalassa saamassa hoitoa vammoihinsa, jotka hän oli saanut Bingin kanssa käydyssä tappelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.