Jarkko Tammisen imitaatioshow puhuttaa – yksi pahoitti mielensä

Jarkko Tammisen imitaatioshow Stars Show on ihastuttanut koko syksyn ajan. Kaikkien huumorintaju ei kuitenkaan ole riittänyt nielemään miehen räiskyviä imitaatioita.

Imitaattori Jarkko Tammisen suosittu Stars Show on pyörinyt Linnanmäen Peacock-teatterissa tänä syksynä. Revyymäisessä show'ssa imitoidaan ja parodioidaan yli 40 tunnettua tähteä Paula Koivuniemestä Arttu Wiskariin ja Elastiseen.

Onko joku artisteista ehkä ottanut nokkiinsa Tammisen räiskyvistä imitaatioista?

– Eipä niitä ole ollut kuin yksi kappale, mutta siitäkin on puhuttu, ja asia on sovittu. Lähinnä kävimme tämän henkilön kanssa yhdessä läpi mielipiteitämme siitä, mikä on hauskaa ja mikä ei, Tamminen kertoo.

Pääosin palaute on kuitenkin ollut erittäin positiivista.

– Enemminkin porukka pitää esitystä kunnianosoituksena. Siellä ovat olleet katsomossa muun muassa Jorma Uotinen, Aira Samulin ja Paula Koivuniemi, jotka ovat kaikki tykänneet kovasti, imitaattori tietää.

– Jorma Uotinen sanoi esityksen päätteeksi, että 'Kuule, nerokas! Tätä tulet tekemään seuraavat 40 vuotta', Tamminen kertoo Uotista imitoiden.

Mittavan show'n saaminen kasaan on vaatinut Tammiselta vuosien työnteon.

– Olen tehnyt Star Show'n eteen töitä nelisen vuoden ajan. Kun tekee kaikki hommat tuottamisesta käsikirjoittamiseen, pyykkäämiseen ja esiintymiseen, niin kyllä siinä aikaa kuluu, mies nauraa.

Eivätkä hommat lopu vielä siinäkään vaiheessa, kun valot viimeisen kerran sammuvat Peacock-teatterissa.

– Ensi syksynä olisi tarkoitus tehdä pieni syysrundi ympäri Suomea, Tamminen vihjaa.

Lue myös:

    Uusimmat