Järjetön sattuma – äiti löysi kadonneen lapsensa brittiräppärin musiikkivideolta

Brittiläinen rap-artisti päätyi yllättäen yhdistämään kadonneen miehen perheensä kanssa.

Brittiläinen grime-räppäri Bugzy Malone paljasti BBC:n haastattelussa hänelle tuntemattoman äidin löytäneen kadonneeksi ilmoitetun poikansa hänen musiikkivideoltaan. Kadonnut mies päätyi Malonen Run-musiikkivideoon, kun räppäri päätti käyttää videollaan näyttelijöiden sijaan oikeita kodittomia ihmisiä.

Manchesterin kaupungissa kuvattu video julkaistiin elokuussa. Pian videon julkaisun jälkeen räppärin asianhoitajat saivat viestin naiselta, joka tunnisti yhden videolla nähdyistä miehistä.

– Saimme sähköpostia yhden videolla olleen miehen äidiltä, mies oli ollut kateissa puolesta vuodesta vuoteen, Malone paljasti BBC:n haastattelussa.

– Hänet oli listattu kadonneeksi. Kun äiti näki hänet musiikkivideollani, äiti päätti käydä etsimässä hänet, mies jatkoi.

Malonen mukaan hän oli puhunut miehen kanssa ja kuullut, että tämä oli yrittänyt itsemurhaa aiemmin. Malone nimesi perheen yhdistämisen yhdeksi uransa parhaista hetkistä.

– Tiivistettynä: hän yritti itsemurhaa, nyt hän on takaisin perheensä kanssa, Malone sanoi.

Grime-artisti kertoi miehen maanneen sairaalassa itsemurhayrityksensä jälkeen, kun hänen äitinsä oli näyttänyt, että Malone oli kirjoittanut hänestä Instagram-tilillään.

– Kun hän näki, että olin kirjoittanut hänestä mukavasti, se inspiroi häntä laittamaan elämänsä kuntoon. Hän on palannut kotiin perheensä luo ja hänellä on tyttöystävä, Malone niputti.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat