Mainos

Järjestäjä pahoittelee – Juha Sipilää ei haluttu uhkailla

Eurooppalainen Suomi pahoittelee tiedotteessaan keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän EU-paneeliin osallistumisesta syntynyttä kohua.

Keskustan Sipilä kertoi EU-vaalitentin järjestäjien uhkailleen häntä. Juha Sipilä jätti EU-keskustelun väliin aikataulusyihin vedoten. Sipilän tilalla tentissä nähtiin Olli Rehn, joka kuitenkin marssi tentistä ulos saatuaan ensimmäisen puheenvuoron vasta tunnin odottamisen jälkeen.

MTV Uutisten vaalitentissä Sipilä kertoi, että paneelin järjestäjä oli uhkaillut hänen avustajiaan. 

– Tilaisuuden järjestäjä uhkaili, ellet tule paikalle, niin levitetään tällaista ja tällaista tietoa julkisuuteen, Sipilä sanoi.

– Julkisuudessa on käyty keskustelua siitä, että Keskustan Juha Sipilä ei osallistunut Helsingin yliopiston juhlasalissa järjestettyyn Eurooppa- ja EU-aiheiseen puoluejohtajien eduskuntavaalipaneeliin, Eurooppalainen Suomi ry kirjoittaa verkkosivuillaan.

Järjestö sanoo, että monen järjestäjän kesken ja yhteistyössä puolueiden kanssa valmisteltua vaalipaneelia yritettiin saada sopimaan kaikkien puheenjohtajien aikatauluun, mutta lopulta tämä ei ollut mahdollista.

– Järjestäjät pahoittelevat sitä, että paneeliin osallistumisen motivointiin tarkoitetut viestit olivat tulkittavissa julkisuudella painostamiseksi.

Osapuolten mukaan asiat on nyt kuitenkin keskusteltu läpi ja sovittu.  

– Nyt suuntaamme katseemme eteenpäin ja keskitymme maamme ja Euroopan tulevaisuuden isoihin asioihin. Suomen ja EU:n ongelmien ratkaisemisessa tarvitaan laajaa yhteistyötä, keskustan puoluesihteerin Timo Laanisen ja Eurooppalainen Suomi ry:n toiminnanjohtajan Arto Aniluodon allekirjoittamassa kommunikeassa todetaan.  
Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.