Jari Litmanen siirtyy Malmöön

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Jari Litmanen siirtyy Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Malmö FF:n riveihin.

Malmön vekkosivujen mukaan 34-vuotias Litmanen on solminut puolen vuoden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Sopimuksessa on myös ehto yhdestä lisävuodesta. Litmanen menee ruotsalaisseuran lääkärintarkastukseen parin päivän sisällä.

- Urheilulliset syyt painoivat päätöksessäni siirtyä Malmöön riveihin. Mahdollisuus voittaa Ruotsin mestaruus ja päästä karsimaan Mestarien liigaan houkuttelivat paljon. Olen myös aina viihtynyt ruotsalaispelaajien seurassa niin Hansa Rostockissa kuin Ajaxissakin, Litmanen kertoo seuran verkkosivuilla.

Viime kevään Saksan Bundesliigan Hansa Rostockia edustanut Litmanen pääsee näin ollen jälleen mukaan Mestarien liigaan. Malmö voitti viime kaudella Allsvenskanin ja osallistuu siten Mestarien liigan karsintoihin.

- Litmanen on menestynein pelaaja, jonka kanssa Malmö FF on koskaan tehnyt sopimuksen. Tarvitsemme juuri hänen kykyään sekä pitää että jakaa palloa mestarillisesti. Tästä on varmasti hyötyä meille, eikä vähiten kansainvälisissä otteluissamme, Malmön urheilujohtaja Hasse Borg toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat