Jared Leto: Suomalaiset ovat upeita

30 Seconds to Mars -bändin keulahahmo Jared Leto ylisti Suomea Radio Novan haastattelussa.

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen haastatteli 30 Seconds to Mars -bändiä ja kyseisen haastattelun aikana laulaja Jared Leto kertoi nauttivansa Suomessa olemisesta. Näyttelijänäkin tunnettu mies kertoo Suomen olevan kaunis ja ihana maa.

– Ihmiset ovat aivan upeita, Leto mainitsee.

Helsingissä ollessaan komistus on käynyt lenkillä ja hän kertoi myös nauttivansa kaduilla kävelemisestä ja maisemien katselemisesta.

Tänään Rock The Beach -festivaaleilla esiintyvän bändin keulahahmo kertoi myös nauttivansa keikkailusta paljon. Komistus vertaa kiertueella käymistä muun muassa vanhan ystävän tapaamiseen.

– Helsinkiä tulee kaipaamaan kuin sieltä lähtee pois, mutta kun sinne pääsee uudelleen on mahtavaa kävellä samoilla kaduilla ja muistella kaikkea, Jared Leto kertoo.

30 Seconds to Mars -bändi on ollut pystyssä jo useita vuosia ja keulahahmon mukaan kiertueella käymisestä tulee vuosi vuodelta helpompaa.

– Kun samoissa paikoissa vierailee useammin tietää esimerkiksi missä kannattaa käydä syömässä. Myös vierailun arvoiset paikat ovat jo tiedossa, Leto kuvailee kiertue-elämää Radio Novan haastattelussa.

Bändi kuvaa parhaillaan Do Or Die -musiikkivideota. Bändin mukaan kyseisellä musiikkivideolla tullaan näkemään runsaasti kuvamateriaalia heidän vierailemistaan paikoista. Keulahahmon mukaan huomenna saattaa olla Suomen vuoro.

– Saatamme huomenna kuvata Suomen luontoa ja kauneutta, Leto paljastaa.

Suuressa suosiossa olevaan 30 Seconds to Mars -yhtyeeseen kuuluu Jared Leton lisäksi rumpali Shannon Leto sekä kitaristi Tomo Miličević.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat