Japanilaisesta Miss Universum

Missi Suomi Noora Hautakangas ei sijoittunut parhaiden joukkoon. Tämän vuoden kilpailua Meksikossa värittivät skandaalit.

Japanilainen Riyo Mori on valittu Miss Universumiksi Meksikossa järjestetyssä kauneuskilpailussa. Toiseksi tuli brasilialainen Natalie Guimaraes ja kolmanneksi venezuelalainen Ly Jonaitis.

Voittaja sai kutreilleen 800 timantilla ja 120 helmellä koristellun kruunun viimevuotiselta Miss Universumilta, puertoricolaiselta Rican Zuleykalta.

Uusi Miss Universum saa vuoden palkan missinä esiintymisestään, New Yorkissa sijaitsevan asunnon käyttöönsä vuodeksi, kaapillisen vaatteita ja kahden vuoden stipendin New Yorkin elokuva-akatemiaan.

Miss Suomi, Noora Hautakangas, ei sijoittunut 15 parhaan joukkoon.

Tämänvuotista kisaa värittivät skandaalit: Miss Ruotsi, Isabel Lestapier Winqvist, vetäytyi kisasta sen jälkeen kun Ruotsissa nousi kilpailusta julkinen häly. Ruotsissa väitettiin kisan halventavan naisia.

Miss Meksiko puolestaan joutui vaihtaman iltapukunsa sen jälkeen, kun alkuperäinen asu nostatti kohun mauttomuudellaan. Iltapukuun oli kuvattu 1920-luvun hirtettyjä tai ammuttuja kapinallisia.

(MTV3-APTN)

Lue myös:

    Uusimmat