Mainos

Japani häpeää: Känninen rokkari pidätettiin alasti puistosta

Japanilainen rocktähti on aiheuttanut kansallisen skandaalin holtittomalla käytöksellään.

Huippusuositun SMAP-yhtyeen laulaja Tsuyoshi Kusanagi pidätettiin eilen tokiolaisesta puistosta humalassa ja alasti. Poliisi kuulusteli miestä heti tapahtuman jälkeen ja teki myöhemmin kotietsinnän tämän asuntoon.

Viranomaiset eivät ole suostuneet kertomaan jutun yksityiskohtia. Siveellisyysrikoksesta voi saada Japanissa noin 2300 euron sakot tai jopa kuusi kuukautta vankeutta.

Japanilaistähden pidätys on ollut ykkösuutinen maan tiedotusvälineissä. Esimerkiksi suurimmat televisiokanavat ovat esittäneet toistuvasti videokuvaa, jossa humalaista Kusanagia talutetaan poliisiautoon.

Laulu-uransa ohella Kusanagi on esiintynyt myös lukuisissa mainoksissa, kuten hallituksen mannekiinina mainostamassa Japanin digitelevisiota. Asiasta vastaava sisä- ja viestintäministeriö on ollut raivoissaan skandaalista.

- Ihminen ei voi tuomita ihmistä. Hyväksyn tämän näkemyksen nöyrästi. Sallikaa minun silti sanoa, että tämä on pahin ja alhaisin teko, minkä joku voi tehdä, muotoili Japanin sisäministeri Kunio Hatoyama tiedotustilaisuudessa.

Ministeriä aikookin nyt vetää Kusanagin kuvilla varustetut mainokset pois sekä televisiosta että kaduilta. Myös autotehdas Toyota on hyllyttänyt vuokra-automainoksensa, joissa rocktähti esiintyi.

(MTV3-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.