Jännittävän ja sensuellin seksin salat – ammattilaisten vinkkaamina

Alansa asiantuntijat antoivat omat vinkkinsä siihen, miten petipuuhiin voi löytää uutta puhtia tai tuntea olonsa paremmaksi omissa nahoissaan ja makuuhuoneen puolella.

Hemmottele itseäsi – makuuhuoneen ulkopuolella

– "Olen stressaantunut" on uusi "Ei tänään kulta, minulla on päänsärkyä" -selitys. On tärkeää, että menet kylpyyn, menet kylpylään tai pitkään, perusteellisen hierontaan. Tee mitä vain, mikä hoivaa sinua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kun kehosi ja mielesi ovat tasapainossa, seksi on mahtavaa.

Sharon Christie, farmaseutti

Unohda menneet

– Kun rakastelet, yritä olla ajattelematta asioita, jotka ovat tapahtuneet menneisyydessä. Kun kuvaan seksikkäitä makuuhuonekohtauksia, kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ovat aina seksikkäämpiä yhdessä kuin tosielämän pariskunta. Tämä johtuu siitä, etteivät he tuo menneisyyden tapahtumia mukanaan kuvauksiin. Se on kiihkeää, koska se tapahtuu tässä hetkessä.

Seksikkäistä makuuhuoneotoksistaan tunnettu valokuvaaja Robert Whitman

Tee se

– Kiihottuneisuus ei ole edellytys seksille. Saisinpa dollarin aina, kun nainen on sanonut minulle, ettei ennen seksiä ollut sillä tuulella, mutta aloitettuamme pääsi tunnelmaan mukaan. Jos päätät odottaa, kunnes kumppanisi on kerännyt pyykkinsä lattialta tai, kunnes koet olevasi yhteydessä hänen kanssaan, saatat odottaa ikuisuuden. En ehdota, että harrastat seksiä jonkun kanssa, jota vihaat tai, joka ei tyydytä sinua seksuaalisesti. Mutta yritä olla avoin hänen lähentymisyrityksilleen, vaikket olisikaan sillä tuulella. Saatat yllättyä, kun yhtäkkiä halusi heräävätkin.

The Sex-Starved Marriage -kirjan kirjoittaja Michele Weiner-Davis

Sisäistä tämä: Vartalosi on seksikäs, vaikkei olisikaan täydellinen

– Useimmat naiset haluavat pudottaa painoa, vaikka useimmat miehet pitävät kurvikkaista naisista. Potilaani valittavat minulle, että heidän häpyhuulensa ovat liian isot, vaikka ne olisivatkin normaalin kokoiset. Jotkut valittavat rintojensa muutoksista, erityisesti lasten saannin jälkeen, ja he ovat vaivaantuneita siitä. Naiset eivät oikeastaan tiedä, miltä toisten naisten vartalot näyttävät, sillä he näkevät vartaloita elokuvissa ja lehdissä eivätkä ne ole normaaleja esimerkkejä. Jos joku asia vartalossasi mietityttää, tartu ongelmaan. Kysy lääkäriltäsi, oletko todella epänormaalin lihava, hän voi kertoa sinulle, miltä muut ihmiset näyttävät. Jos olet ylilihava, voit pudottaa painoa esimerkiksi konsultoimalla ravintoterapeuttia. Älä ole onneton, vaan ota vastuu omasta onnellisuudestasi. Kaikki on kiinni itsevarmuuden palauttamisesta. Ilman sitä on mahdotonta kokeilla asioita sängyssä, ja ottaa selvää, mikä sinua todella kiihottaa.

Lisa Masterson, gynekologi

Älä teeskentele

– Jos teeskentelet orgasmin, viet itseltäsi mahdollisuuden haluamaasi läheisyyteen. Orgasmi ei ole vain signaali kumppanillesi siitä, että pidät hänestä, vaan se myös nostaa tiettyjen hormonien tasoa aivoissasi. Nämä hormonit laukaisevat romanttiseen rakkauteen ja kiintymykseen liittyvät tunteet, jotka naiset liittävät läheisyyteen. Voit joko ottaa selvää, miten saat itse annettua itsellesi orgasmin tai kerrot hänelle, miten se tehdään. Älä oleta hänen tietävän. Naiset ovat niin erilaisia, että sinun täytyy kouluttaa mies rakastelemaan sinua, niin kuin itse haluat. Voisi olla viisasta myös näyttää kumppanillesi intiimialueesi. On ihmeellistä, miten jopa koulutetut miehet voivat elää vuosia tietämättä todella, missä klitoris on.

Helen Fisher, antropologian opettaja ja Why We Love: The Nature and Chemistry of Romantic Love -kirjan kirjoittaja


AVA

Lähde: self.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja