Jannika B ja Toni Wirtanen häkissä – poseeraavat yläosattomissa hätkähdyttävässä kuvassa

Laulajapariskunta Jannika B ja Toni Wirtanen on mukana eläinsuojelujärjestö Animalian turkistarhausta vastustavassa kampanjassa.

Esikoislapsensa elokuun lopussa saaneet Jannika B, 30, ja Toni Wirtanen, 40, vastustavat turkistarhausta poseeraamalla huomiotaherättävässä kuvassa.

Pariskunta on mukana eläinsuojelujärjestö Animalian Tyylimoka voi tappaa -kampanjassa.

– Jannikan vaatesuunnitteluja Anne-Mari Pahkala vinkkasi kysymään laulajaa mukaan kampanjaan, Animalian kampanjavastaava Marianna Koljonen kommentoi MTV.fille.

– Myös Toni lähti mukaan. Jannika on sellainen, että jos hän lähtee mukaan tällaiseen, hän haluaa tehdä jotain tosi spesiaalia. Niinpä hän, Toni ja valokuvaaja Janne Aaltonen lähestyivät meitä valmiilla idealla.

Kuvassa Jannika ja Toni ovat häkissä ilman vaatteita ylävartaloidensa suojana. Jannikan vaaleanpunaisia hiuksia revitään.

Pariskunnan häkkikuvalla pyritään saamaan julkisuutta Animalian ja muiden kansainvälisten eläinsuojelujärjestöjen tänään torstaina julkistettavalle raportille, joka käsittelee pohjoismaista turkistuotantoa ja sen näennäisen eettisyyden taakse piiloutuvia seikkoja.

Lue myös:

    Uusimmat