Janne Kataja permanentistaan: Haastan suomalaiset miehet

Janne Katajan uusi hiustyyli herätti huomiota MTV3:n kevään ohjelmien tiedotustilaisuudessa.

Koomikko ja juontaja Janne Kataja oli tänään mukana MTV3:n kevään ohjelmien julkaisutilaisuudessa esittelemässä tähdittämäänsä Tuubi-ohjelmaa.

Kataja on hämmentynyt siitä, kuinka suurta huomiota hänen hiuksensa tilaisuudessa saivat. Kataja kävi edellispäivänä ottamassa permanentin hiustensa keskiosaan.

– Suomen rajojen ulkopuolella tällainen tyyli on suosittu. Mielestäni se on hyvän näköinen, joten esitin idean parturilleni Kati Steniukselle. He, jotka ovat alalla, tietävät, että tällainen tyyli on tulossa, Kataja selittää.

Katajan mielestä hiukset ovat – sukupuoleen katsomatta – pukine siinä missä vaatteetkin, ja hän piristää mielellään uudella hiustyylillä sekä itseään että katsojia.

– Tykkään käyttää myös värikkäitä vaatteita ja mielestäni on kiva, että televisioesiintyjien olemuksessa on pirteyttä. Enemmän ihmettelen, jos joku esiintyy julkisesti rasvaisissa ja epäsiisteissä hiuksissa, hän miettii.

Kataja toivoisikin, että myös miehet uskaltaisivat repäistä hiustyyleillä, ja suhtautuisivat uusiin ulkonäkökokeiluihin kepeällä huumorilla ja vähemmän ahdaskatseisesti.

– Haastan kaikki suomalaiset miehet ottamaan mini voguen. Sittenhän heidän puolisonsa voisivat vaikka maksaa muutaman kympin uuden lastensairaalan hyväksi, että he ajaisivat ne kiharat pois. Kasvatetaanhan sitä Movember-viiksiäkin, Kataja suunnittelee.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja