Janne Kataja oli joutua hakatuksi: Osa meistä voi nähtävästi tosi pahoin

Juontaja Janne Kataja kertoo sosiaalisessa mediassa torstain ja perjantain välisenä yönä grillillä kohtaamastaan uhkaavasta tilanteesta.

Juontaja Janne Katajan iloinen teatterireissu päättyi torstain ja perjantain välisenä yönä dramaattisiin käänteisiin. Kataja kertoo tapahtuneesta virallisella Facebook-sivullaan julkisessa statuksessa.

Teatteriesityksen jälkeen jatkoille päätynyt Kataja oli suunnannut grillille hakemaan yöpalaa. Katajan ystävä oli jäänyt ulkopuolelle odottelemaan tilausta tekevää Katajaa.

– Tullessani ulos, ystäväni sanoi että mennään tästä vähän kauemmaksi, koska tuossa on kaksi "huumehörhöä", jotka etsivät uhria jonka voisivat hakata. Täh? Olivat käyneet aiheesta keskustelua tutkien väkeä lähistöllään. Täh?? Kataja kirjoittaa statuksessaan.

– Hämmentyneenä katsoin tyyppejä, jolloin nuorempi heistä tunnisti naamani ja totesi, että "tossa on Kataja. Hakkaa hänet, sillä pääsee VARMASTI lehtiin. Voin hakata kanssa kylkiin ja puolustaa sit jos tulee sanomista" Kataja jatkaa.

Kataja kertoo paenneensa tilannetta ystävän kotitalon rappukäytävään grillin lähistölle. Katajan hakkaamista suunnitelleet henkilöt olivat kuitenkin jääneet kyttäämään tilannetta ja koputelleet lasiin. Lopulta Kataja oli poistunut kotiinsa takakautta.

Kirjoituksessaan Kataja on huolissaan siitä, että kaksikko päättää vielä hyökätä jonkun muun viattoman kimppuun.

–  Todellakin toivon, että virkavalta poimii tuon kaksikon, ennen kuin he hakkaavat jonkun syyttömän ja tietämättömän, motiivinaan vain ja ainoastaan saada huomiota. Sairasta ja surullista. Ennen kaikkea surullista, koska tuollaisten hörhöjen kohdalle voi sattua ihan kuka meistä vaan.

Lue Katajan kirjoitus kokonaisuudessaan miehen Facebook-sivun kautta.

Katajan päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Hymy.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja