Janne Kataja kertoo työtilanteestaan

Juontaja Janne Kataja jätti radiotyönsä syyskuussa.

Radio SuomiPOPin aamujuontajan työn syyskuussa jättänyt Janne Kataja suhtautuu tulevaisuuteensa toiveikkaasti. Vaikka Katajan työtilanne koki radiotöiden päättymisen jälkeen kolauksen, pystyy juontaja vitsailemaan omalla työtilanteellaan.

– Nyt, kun palkkatyöt ovat loppuneet, niin voin keskittyä kaikkiin hyväntekeväisyystöihin, Kataja vitsaili Nenäpäivän lehdistötilaisuudessa.

Radiojuontajana työskentelyn päättyminen ei ole ahdistanut Katajaa. Juontajan mukaan kalenteri on mukavan täynnä koko loppuvuoden.

– Teen tällä hetkellä erilaisia keikkoja, kuten esimerkiksi taikuri- ja komiikkakeikkoja. On hyvä, että nyt on aika kiireistä. Mieluummin kiirettä kuin tyhjää, Kataja kertoo MTV3.fi:lle.

Katajan mukaan radiotöiden päättymisen takana ei ole sen suurempia syitä, eikä juontaja halua pohtia päätöstään sen enempää.

– Jos radiotyöni päättymisen takana olisi jotain draamaa, se olisi silloin syy lähteä. Siihen ei liity sen enempää syytä kuin siihen, että lähdemme kävelemään ovesta ulos. Kaikki päätökset ovat aina omia valintoja, ja olen pitänyt keikkatöistä. Tällä alalla voi työskennellä kaikenlaisissa välineissä ja tallenteissa, ja sillä tavalla pitää mielenkiintoa yllä.

– Loppuvuosi on kalenterin osalta melko täynnä, mutta ensi vuoden kuviot ovat vielä auki. Kesälle on kuitenkin tiedossa mielenkiintoisia asioita, Kataja vihjailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat