Janne Ahonen bisneksestään: Vielä mennään veitsi kurkulla

Ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen osallistuu viikonloppuna omalla tallillaan kiihdytysautoilun EM-kilpailuun Alastarolla.

Maailman nopeimman moottoriurheilulajin Euroopan Mestaruus ratkaistaan Alastaron moottoriradalla 5.-8 heinäkuuta. Entinen mäkihyppääjä Janne Ahonen on kilpailussa mukana omalla ART(Ahonen Racing Team) -tallillaan, jonka mies pisti pystyyn viime syksynä. Ahosen tiimissä kiihdytysautoja ajavat hänen itsensä lisäksi Jannen poika Mico sekä Jannen veli.

Kiihdytysautotallin perustamiseen tarvitaan paljon tuohta, joten MTV3.fin haastattelussa Jannelta tiedusteltiin, joko hänen tallinsa alkaa pian tuottaa tulosta?

– Tuotoista ei voi vielä todellakaan haaveilla, kyllä ensimmäinen vuosi ja kausi ovat todella tiukkoja ja on vaikea saada kaikkea kasaan. Siitä eteenpäin on sitten kalusto olemassa ja vähän helpommat näkymät. Mutta nyt mennään kyllä vielä ihan veitsi kurkulla, Janne kertoo.

Ahonen onkin sitä mieltä, että bisnes on loputon kaivo, johon kyllä saa rahaa menemään ihan niin paljon kun vaan haluaa. Mäkihyppy-urallaan mäkihyppääjien tienestikunikaisiin lukeutuneella Ahosella vaikuttaa kuitenkin olevan asiat kunnossa.

– Mahdollisuuksien rajoissa pyritään siinä menemään. Lainahommia ei vielä ole, että iso kiitos ja kunnia yhteistyökumppaneille, vielä heidän apuja tarvitaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat