Janina Fry Me Naisissa: Arki on työleirimeininkiä

Missinä ja mallina tunnettu Janina Fry on vaihtanut esiintymislavat kotiäitiyteen. Kaunotar kuvailee Me Naiset -lehdessä arkeansa ihanaksi, mutta omaa aikaa naiselle jää hyvin vähän.

Kahden pienen lapsen äiti Janina Fry kertoo tuoreimmassa Me Naiset -lehdessä olevansa onnellinen äitiyden tuomasta elämän säännöllisyydestä. Naisen mukaan se tekee arjen pyörittämisen kuitenkin työleirimäiseksi, kun omaa aikaa jää iltaisin vaan parin tunnin verran.

– Olen kuitenkin hirmu kiitollinen lapsistani, he ovat valtavan suuri ilo. Olen sinut menneisyyteni kanssa, mutta tunnen olevani eri ihminen, kuin ennen, Fry toteaa Me Naiset -lehden haastattelussa.

Lapset ovat opettaneet Frylle säännöllisen elämän salat, mitä mallimaailmassa ei pahemmin tunnettu. Fry kertoo nauttivansa etenkin perjantai-illoista, jolloin voi heittäytyä viikonlopun yhteisiin lepohetkiin.

– Ei sitä lavaviettiä voi koskaan kokonaan tukahduttaa, mutta nyt on hyvä aika katsoa taaksepäin ja miettiä, mitä oikeasti haluan tehdä. Jos joskus vielä palaankin lavoille, nyt on hyvä sauma harkita, miten sen teen.

Janina Fry on naimisissa markkinointijohtaja Mark Fryn kanssa ja heillä on kaksi lasta: kolmevuotias Sophia ja kesäkuussa syntynyt Brandon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat