Mainos

Jani Toivola aikoo ehdottomasti tanssilattialle

Kansanedustaja Jani Toivola on Linnanjuhlissa tänä vuonna toista kertaa, joten juhlahumu on jo aavistuksen tutumpaa.

– Viime vuonna tuntui siltä, että jännityksen vuoksi lähtee taju, nyt tulin jo huomattavasti rennompana. Täällä on ihana, kupliva tunnelma - se sama, välitön tunnelma, kun eri alojen ihmiset tulevat puhumaan, Toivola kertoo.

Toivola saapui Linnaan puolisonsa Teemu Hirvimäen kanssa. Muutama viikko sitten nousi kohu, kun perussuomalaisten kansanedustaja kritisoi homoparien tanssimista Linnassa.

– Se oli yllättävä lausunto, onhan Linnassa nähty jo monena vuonna samaa sukupuolta olevia pareja. Tällaiset lausunnot huolestuttavat ja nostavat esiin sen tosiasian, että edelleenkin yhteiskunnassa käydään tätä keskustelua.

Toivolan mukaan jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta muita ihmisiä loukkaamatta.

– Aika harvasta ihmisryhmästä hyväksyttäisiin enää tällaista puhetta. Se, että joku on onnellinen ja toteuttaa elämäänsä positiivisella tavalla, ei ole muilta pois.

Puheet eivät ole vaikuttaneet pariskunnan illanviettoon - heidät nähdään "ehdottomasti" tanssilattialla vielä illan aikana.

Toivolan puoliso Teemu Hirvimäki ei ole kokenut negatiivista ilmapiiriä tai syrjintää. Toivola on omien sanojensa mukaan kohdannut enemmän myös negatiivisia asenteita julkisen työnsä vuoksi, mutta tämä ei ole koko totuus.

– Positiivisena näen sen, että olen saanut paljon kannustavia viestejä näiden kohujen yhteydessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.