Jani Sievisen dramaattiset hetket: Pelasti miehen raiteilta

Jani Sievinen joutui tosipaikan eteen loppukesästä, kun hän huomasi miehen pudonneen metroraiteille.

Entinen uimari Jani Sievinen kertoi maanantaina illalla Facebookissaan elokussa sattuneesta dramaattisesta tapahtumasta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Sievinen jäi kaverinsa kanssa pois metrosta Kalasataman metroasemalla, kun hän huomasi sivusilmällä, että jotain tapahtui.

– Huomasimme, että jotain liikahti raiteilla, ja käännyimme katsomaan, mitä oli tapahtunut. Tajusimme, että raiteille oli pudonnut mies, Sievinen kuvailee MTV.fille.

Sekavassa tilassa ollut mies ei tajunnut tilanteen vakavuutta, vaan keräili raiteilla pudonneita siidereitään. Sievinen ja hänen ystävänsä kuitenkin tajusivat, että tosi oli kyseessä, sillä metroja kulkee neljän minuutin välein.

– Laiturilla oli vain kaksi muuta ihmistä. Toinen heistä tuli nopeasti apuun ja saimme nostettua miehen ylös, Sievinen muistelee.

Hän myöntää, että näkee tapahtuneesta edelleen painajaisia.

Pelastettu mies itse ei juurikaan reagoinut tapahtuneeseen.

– Hän kokeli päätään ja valitteli loukkaantunutta kättään, Sievinen kertoo.

Sievinen uskoo, että vastaavanlaisia tapauksia tapahtuu Helsingissä paljon.

– Kyllähän näitä tapahtuu, ja varmasti jokainen olisi toiminut kohdallani samalla tavalla. Metron raidekuilu on juuri pahan korkuinen. Sieltä on vaikea päästä omin avuin ylös, varsinkin, jos ei ole kovin urheilullinen, Sievinen selittää.

Lue myös:

    Uusimmat