Janet Jackson skandaaliksi

Janet Jackson ja Justin Timberlake esiintyivät tänä vuonna Yhdysvaltain suosituimman urheilutapahtuman, Super Bowlin, väliajalla. Esitys ei kuitenkaan mennyt aivan odotusten mukaan, sillä esityksen huippukohdassa Timberlake nykäisi osan Jacksonin yläosasta irralleen ja paljasti toisen tämän rinnoista miljoonien amerikkalaiskatsojien nähtäväksi.

Heti tapahtuneen jälkeen esityslavan valot sammutettiin, ja kamerat lopettivat esityksen kuvaamisen. Esityksen järjestänyt MTV-musiikkivideokanava on pahoitellut tapahtunutta ja ilmoittanut, ettei tapahtuma ollut tarkoituksellinen. Samoin Jacksonin asun auki repinyt Timberlake pahoitteli tapahtunutta vaatetuksen toimintahäiriötä tiedotusvälineille mitä pikimmin.

Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet tyytyväisiä pahoitteluihin, eikä tapahtunutta ole pidetty välttämättä vahinkonakaan. Amerikkalaisen jalkapallon liigajärjestö NFL on jo ilmoittanut julkisuudessa olevansa puoliaikaohjelmaan tyytymätön. MTV tuskin järjestää ensi vuoden Super Bowlin väliaikaohjelmaa, totesi NFL toimitusjohtaja Joe Browne lausunnossaan.

Lue myös:

    Uusimmat