Janet Jackson jättäytyi pois Grammyista

Janet Jackson ei osallistunut Grammy-seremoniaan sunnuntaina, mutta hän ja Super Bowlin tapahtumat olivat seremonian suurena puheenaiheena. Jackson jättäytyi pois Grammy-seremoniasta, kun CBS, sama kanava joka lähetti Super Bowlinkin, vaati sekä häntä että Justin Timberlakea pyytämään televisiossa anteeksi heidän viimeviikkoista esiintymistä Super Bowlin väliajalla. Heidän esityksensä päättyi Jacksonin toisen rinnan paljastumiseen.

CBS, joka saa mahdollisesti rangaistuksen Super Bowlin show'sta, ei halunnut, että Jackson tai Timberlake esiintyisi Grammy-seremoniassa. Se lähetti seremonian poikkeuksellisesti viiden minuutin viiveellä, jotta sillä olisi aikaa sensuroida mahdolliset rivoudet. Lähetystä ei jouduttu editoimaan.

Timberlake pyysi vielä uudemman kerran anteeksi Super Bowlin välikohtausta ottaessaan vastaan parhaan mieslaulajan Grammynsa kappaleesta Cry Me a River. Lisäksi hänen albuminsa Justified nimettiin parhaaksi popalbumiksi.

Jacksonin puolestaan oli määrä ojentaa erikois-Grammy Luther Vandrossille. Hänen poissaolonsa oli suosittu puheenaihe niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin.

Lue myös:

    Uusimmat