Jalkapallotähden vaimo viritti luottamalleen ystävälle ansan – raju julkinen riita futisvaimojen välillä

Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijän Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney ja niin ikään maalinsylkijän Jamie Vardyn vaimo Rebekah Vardy ovat julkisessa riidassa.

Coleen Rooney kertoo Twitteriin kirjoittamassa pitkässä viestissä, että henkilö, johon hän luotti, on vuotanut jo vuosien ajan hänestä henkilökohtaisia asioita brittilehti The Sunille. Hän syyttää miehensä kollegan Jamie Vardyn vaimoa asiasta. Rooneyn mukaan asia on painanut häntä pitkään, ja nyt hän on selvittänyt jutun perinpohjaisesti.

Rooneyn mukaan Sun on saanut tietoonsa asioita, joita hän on kertonut suljetulla Instagram-tilillään.

– Kun olin pitkään yrittänyt selvittää, kuka se voisi olla, monista syistä, minulla oli epäilykseni, Rooney kirjoittaa viestissään.

Hän päätti blokata kaikki muut paitsi yhden tilin ja julkaisi tilillään asioita, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Hän halusi selvittää, päätyvätkö asiat The Sunille, ja näin kävi.

– On ollut vaikea pitää tätä sisälläni, etenkin kun tarinoita on vuodettu, mutta minun oli pakko. Nyt tiedän tarkasti, mikä tili/henkilö se on ollut. Olen tallentanut kaikki ruutukaappaukset alkuperäisistä tarinoista, jotka osoittavat, että vain yksi henkilö on katsonut niitä.

– Se on Rebekah Vardyn tili, Rooneyn päättää kertomuksensa omasta "salapoliisityöstään".

Rebekah Vardy reagoi nopeasti, kun Rooney jakoi oman kertomuksensa asioista. Vardy kiistää jyrkästi Rooneyn väitteet. Vardy soitti heti Rooneylle.

– Kuten sanoin sinulle juuri puhelimessa, toivoisin, että olisit soittanut minulle, jos olet ajatellut tällaista, Vardy kertoi Twitter-viestissään.

– En ole koskaan puhunut kenellekään sinusta, kuten monet journalistit, jotka ovat minulta kysyneet, voivat todistaa.

Vardy kertoo vastineessaan, että hän olisi voinut pyydettäessä vaihtaa salasanojaan, koska vuosien aikana moni muukin on päässyt hänen Instagram-tililleen. Vardylle on myös selvinnyt, että hän seuraa tietämättään ihmisiä, joita ei edes tunne.

– En pelleile, mutta en kaipaa rahaa, ja mitä tavoittaisin siitä, että myisin tarinoita sinusta? Olen pitänyt sinusta kovasti, ja olen pettynyt, kun olet päättänyt tehdä näin. Etenkin, kun olen viimeisilläni raskaana. Minua inhottaa, että edes joudun kiistämään tämän. Sinun olisi pitänyt soittaa heti, kun tällaista tapahtui, Vardy tilitti.

Coleen Rooney ja Rebekah Vardy ystävystyivät, kun molempien aviomiehet pelasivat Englannin maajoukkueessa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja