Jalkapallotähden tyttöystävä jäi kiinni huijaamisesta nololla tavalla – pyysi Instagramissa valmista esseetä poikaystävänsä nimikirjoituksia vastaan

Italian jalkapallon Serie A:n Inter Milanin paidassa pelaavan Stefan de Vrijn tyttöystävä Doina Turcanu jäi kiinni huijaamisesta nololla tavalla. Taidehistoriaa opiskeleva Turcanu oli pyytänyt Instagram-tilillään valmista esseetä poikaystävänsä nimikirjoituksia vastaan, kertoo Sportmediaset.

Turcanu oli julkaissut 11000 seuraajalleen kuvan, jossa tarjosi de Vrijn signeeraamia lahjoja vastineeksi siitä, jos joku kirjoittaisi hänelle 5-10 sivun esseen tilan merkityksestä taidehistoriassa. 

Hän oli poistanut kuvan myöhemmin, kun oli jäänyt kiinni huijaamisen yrityksestä. Vielä ei ole tiedossa, onko Turcanu saanut koulultaan rangaistuksen teostaan. 

Pariskunta kihlautui de Vrijn pelatessa Lazion paidassa. Hän siirtyi täksi kaudeksi Inter Milaniin ja on ollut joukkueen avauskokoonpanon vakiokalustoa.

Hollannin maajoukkuettakin edustava puolustaja on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien 19 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.


Lue myös:

    Uusimmat