Jalkapalloikoni suitsuttaa Zlatan Ibrahimovicia: "Jos olisin yrittänyt samaa, olisin murtanut kaikki luuni"

Jalkapalloikoni Henrik Larsson vieraili tällä viikolla suositussa hollantilaisessa VTBL -ohjelmassa. Lähetyksessä hän hehkutti täydellistä hollantia puhuen maanmiestään Zlatan Ibrahimovicia.

Larsson nosti vierailunsa aikana esiin entisen kärkiparinsa Ibrahimovicin. Larssonin tavoin, myös Ibrahimovic on pelannut urallaan Hollannin pääsarjassa. Molemmille sarja oli ponnahduskivi suurempiin ympyröihin. 

– Se on mielestäni hyvä tapa ottaa askel eteenpäin. Jos olet tarpeeksi hyvä Ruotsissa, niin se on hyvä seuraava askel. Suosittelen sitä kaikille. Se on vahva liiga, jossa on paljon hyviä pelaajia ja tällä vallitsee vahva jalkapallokulttuuri, Larsson sanoo.

Ruotsin maajoukkueessa Ibrahimovic ja Larsson toimivat toistensa tutkaparina. He pelasivat samanaikaisesti joukkueessa vuosina 2001-2009. Uransa vuonna 2009 päättänyt Larsson nosti esiin Ibrahimovicin akrobaattiset kyvyt. 

– Jos minä olisin yrittänyt samaa, olisin murtanut kaikki luuni. Hän on mielestäni kaikkien aikojen ruotsalaispelaaja, Larsson totesi.

Ibrahimovicin ura jatkuu edelleenkin 37-vuotiaana. Hän on tällä kaudella tehnyt neljässä MLS:n ottelussa LA Galaxyn paidassa peräti kuusi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat