Jalkapallofani juhli lapsensa syntymää hupaisalla tavalla: "Vaimoni ei ollut kovin vaikuttunut"

Tottenham-fani Tim Astonin lapsi syntyi päivää ennen Englannin Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista. Hän päätti juhlistaa tapausta tekemällä lapsensa syntymästä siirtouutisen, kertoo Sportsbible.

Aston oli vaihtanut kuvaan tähtihyökkääjä Harry Kanen pään tilalle lapsensa pään ja Tottenhamin luotsin Mauricio Pochettinon pään tilalle oman päänsä. Sen lisäksi hän kirjoitti pitkän siirtouutisen saatteeksi.

– Voin virallisesti vahvistaa, että Astonin perhe on varmistanut erinomaisen harhauttelijan Toby Astonin. Hän liittyy Astonin perheeseen vakituisella sopimuksella salaisella siirtosummalla. Hän kirjoittanut elinikäisen sopimuksen perheen kanssa, joka tulee maksamaan hänen vanhemmilleen sekä isovanhemmilleen tuhansia tulevien vuosien aikana, Aston kirjoitti.

Tottenhamia kannattava Aston sai kehuja julkaisusta, mutta hänen vaimonsa ei ollut kovinkaan vakuuttunut siitä.

– Vaimoni ei ollut kovin vaikuttunut, joten tein kunnollisen ilmoituksen aiemmin päivällä, jotta hän olisi iloinen, Aston kertoo.

Aston halusi alun perin lapsen nimeksi Ericin, Tottenhamin Eric Dierin mukaan. Tähän vaimo ei suostunut, mutta hän piti nimestä Toby ja se miellytti myös Astonia.

– Halusin nimetä hänet Tottenhamin pelaajan mukaan ja olin onnekas, sillä vaimo piti nimestä Toby! Joten hänet on käytännössä nimetty Toby Alderweireldin mukaan, Aston totesi.

Tobyn isä sanoo, että hänen vaimonsa vihaa jalkapalloa. Hän toivoo, että pojasta kasvaa Tottenhamin kannattaja, mutta vaimolle on täysin sama, mitä poika kannattaa, kunhan hän saa itse valita. Astonilla on selvä ratkaisu, mikäli vaimo päättää ostaa pojalle Tottenhamin suurimman vihollisen Arsenalin pelipaida.

– Se saa saman kohtelun kuin likaiset vaipat, Aston päätti.

Tottenham avasi oman Valioliigakautensa lauantaina, kun se kaatoi sarjanousija Aston Villan 3-1 lukemin.

Lue myös:

    Uusimmat