Jacksonin vilautus tutkitaan

Yhdysvaltain viestintäviraston, FCC:n, puheenjohtaja Michael Powell on määrännyt tutkittavaksi Super Bowlin puoliajalla pidetyn show'n, jossa Justin Timberlake paljasti Janet Jacksonin toisen rinnan. - Urheilujuhlan pilasi luokaton, törkeä ja ikävä temppu, sanoo Powell. - Maamme lapset, vanhemmat ja muut kansalaiset ansaitsevat parempaa.

Televisiokanavat ovat jo puolustuskannalla, kun FCC ottaa aggressiivisemman kannan televisiossa näytettäviin säädyttömyyksiin. Kongressi uhkaa nostaa huimasti siveettömistä välikohtauksista annettavia sakkoja.

Televisiokanava CBS, joka esitti show'n, sekä MTV, joka tuotti puoliajan ohjelman, ovat pyytäneet anteeksi tapahtumaa, jota he eivät aavistaneet ennakolta. CBS kertoo osallistuneensa kaikkiin harjoituksiin, eikä niissä ollut vihjaustakaan mihinkään tapahtuneen tapaiseen. CBS sanoo, ettei esiintyjien tempaus sovi sen lähetysstandardeihin.

Powell lupaa, että FCC tutkii tapahtuneen kauttaaltaan ja nopeasti. FCC:n säännöt kieltävät rivon materiaalin lähettämisen ja rajoittavat loukkaavia seksuaalisia viittauksia sisältävän siveettömän materiaalin lähettämisen myöhäiseen iltaan, jolloin lapset ovat todennäköisesti jo nukkumassa.

Lue myös:

    Uusimmat