Jacksonin vilautus ei lisänne levymyyntiä

Seksi ei näytä myyvän, kun kyseessä on Janet Jackson. Vaikka poptähti sai valtavasti mediahuomiota hänen rintansa paljastuttua Super Bowl -finaalissa, kohun ei uskota lisäävän Janetin uuden albumin myyntiä.

Musiikkialan asiantuntijat arvioivat, että vilautus voi pikemminkin heikentää pian julkaistavan Damita Jo -pitkäsoiton myyntiä. Jacksonin levy-yhtiö Virgin julkaisi kiireesti Super Bowl -skandaalin jälkeen Janetin albumilta singlen Just a Little While.

-En usko, että skandaali lisää Janetin levymyyntiä. Vilautus ei sovi Janetin imagoon. Ongelmana on myös se, että tapaus vaikutti julkisuustempaukselta, arvioi DKG Music -levy-yhtiön johtajiin lukeutuva China Danforth.

On myös syytä huomata, että vastaavat tempaukset, esimerkiksi Madonnan ja Britney Spearsin kuuluisa tv-suudelma, eivät ole nostaneet heidän levyjensä menekkiä. Usein skandaali päinvastoin laskee jyrkästi musiikintekijöiden levymyyntiä. Näin kävi esimerkiksi Dixie Chicks -yhtyeelle, kun sen jäsen Natalie Maines kritisoi julkisesti George W. Bushia.

Janet Jacksonin asetelma heikkeni kohun myötä ainakin sikäli, että hän päätti jättäytyä pois musiikkialan Grammy-gaalasta. Janetin oli määrä luovuttaa Grammy-palkinto soul-legenda Luther Vandrossille.

(MTV3-STT-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat