Mainos

Jacksonin lasten huoltajuus isoäidille - iholääkäri kohautti oikeudessa

Kalifornialainen tuomioistuin on vahvistanut, että edesmenneen Michael Jacksonin äidistä tulee poptähden lasten pysyvä huoltaja. Tuomioistuin myönsi myös Jacksonin entiselle vaimolle Debbie Rowelle oikeuden tavata pariskunnan kahta lasta.

79-vuotiaan Katherine Jackson ja Rowen lakimiehet pääsivät huoltajuudesta sopuun jo viime viikolla, mutta sopimukselle saatiin oikeuden vahvistus eilen.

Oikeuskäsittely sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun Jacksonin iholääkärin Arnold Kleinin asianajaja saapui istuntoon. Lakimies Mark Vincent Kaplan vaati Kleinille oikeutta "saada äänensä kuuluviin" lasten koulutusta, terveyttä ja hyvinvointia koskevissa asioissa.

Iholääkärin asianajaja perusteli vaadettaan sillä, että hänen asiakkaansa on tuntenut pitkään Michael Jacksonin ja tämän lapset. Hän kuitenkin vakuutti, että Klein ei ole kahden vanhemman lapsen biologinen isä kuten on huhuttu.

Tuomari jätti kuitenkin iholääkärin vetoomuksen omaan arvoonsa ja päätti myöntää huoltajuuden lasten isoäidille. Seuraava oikeusistunto on 2. lokakuuta, jolloin arvioidaan huoltajuuden onnistumista ja lasten olosuhteita.

Tuomari Mitchell Beckloff määräsi myös, että asianajaja John Branca ja musiikkipäällikkö John McClain jatkavat Jacksonin jäämistön hallinnoimista. He ovat Michael Jacksonin liikekumppaneita, ja päätös noudattaa popikonin testamentin ohjeita vuodelta 2002.

Poptähti Michael Jackson menehtyi Los Angelesissa 25. kesäkuuta. Hänellä oli kolme lasta, 12-vuotias Prince Michael, 11-vuotias Paris ja 7-vuotias Prince Michael II eli lempinimeltään Blanket.

(MTV3 - AFP)

KUUNTELE ASIANAJAJIEN KOMMENTTEJA ENNEN JA JÄLKEEN PÄÄTÖKSEN:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.