Mainos

Jackson-elokuvan nähnyt: Mies laulaa paremmin kuin koskaan

Poptähti Michael Jacksonista kertova dokumenttielokuva paljastaa tähdestä hyvin henkilökohtaisen puolen, sanoo Sony Music Entertainment Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen.

Valtanen on nähnyt tänään ensi-iltansa saavan elokuvan ennakkoon muutama viikko sitten New Yorkissa.

- Elokuva on huikea tarina siitä millainen ihminen, artisti ja tanssija Jackson oli skandaalijulkisuuden ulkopuolella, sanoo Valtanen.

- Tätä puolta hänestä tuskin olisi nähty, ellei hän olisi kuollut.

- Elokuva teki valtavan vaikutuksen. Se ei ole surullinen elokuva ollenkaan. Hämmentävää, että Michael on elokuvassa yli 50-vuotias ja laulaa paremmin kuin koskaan. Hän on läsnä, ja on mieletöntä nähdä ihmisten reaktio - poikkeuksellinen tapaus, kuvailee Valtanen.

Elokuvassa nähdään pitkälti Jacksonin harjoitteleman konserttisarjan sisältö. Konserttien piti alkaa vain muutama päivä traagisen kuoleman jälkeen, sanoo Valtanen.

- Kaikkien tähdeksi haluavien pitäisi nähdä tämä elokuva, sanoo Valtanen.

Elokuvassakin kuultava This is it -kappale julkaistiin vasta Jacksonin kuoleman jälkeen. Hän oli kuitenkin tehnyt kappaleen muusikko Paul Ankan kanssa jo aiemmin.

Michael Jacksonista kertovat dokumentti-elokuva This is it saa tänään ensi-iltansa myös Suomessa. Elokuvaa esitetään vain muutama viikko.

Katso videokuvaa villeistä ensi-iltabileistä Pariisista, Berliinistä ja Madridista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.