Mainos

Jäätteenmäki: Työllisyys etusijalle verouudistuksessa

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki on huolissaan työllistävien pienyritysten varotukseen ehdotetuista kiristyksistä.

Keskustan puheenjohtajan Anneli Jäätteenmäen mielestä tulevassa verouudistuksessa on huolehdittava siitä, että työllistävien pienyritysten verotuksesta ei tule liian ankaraa.

Jäätteenmäki sanoo perjantaina Turun Sanomien kolumnissaan, ettei hän voi hyväksyä ylijohtaja Lasse Arvelan työryhmän ehdotusta, joka toisi tavallisen, pienen perheyrityksen osingot kahdenkertaisen verotuksen piiriin. Sen sijaan hän sanoo pitävänsä mahdollisena sitä, että suuryritysten maksamia osinkoja alettaisiin ainakin jossain määrin verottaa.

- Pienyrityksen omistajan vero-ongelmat poikkeavat ratkaisevasti suuryritysten osakkeenomistajien ongelmista, Jäätteenmäki huomauttaa.

Jäätteenmäen mielestä sekä Arvelan että Seppo Leppäsen verotyöryhmien esityksiä on nyt arvioitava rauhassa ja ilman kiihkoa. Tulevan verouudistuksen on selvästi tähdättävä paranevaan työllisyystasoon, keskustajohtaja opastaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.