Mainos

Jäätteenmäki suomi hallitusta huonosta työllisyyden hoidosta

Suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja syyttää Lipposen hallitusta huonosta työllisyydenhoidosta.

Keskustan valtuustossa Vantaalla puhuneen puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäen mukaan sen paremmin SDP:llä kuin Kokoomuksellakaan ei ole keinoja työllisyyden parantamiseksi.

Jäätteenmäki sanoi, että mikäli keskusta on tulevassa hallituksessa, puolueen onnistumista tulee arvioida sen mukaan, miten hyvin se on onnistunut työllisyydenhoidossa. Hän ei kuitenkaan asettanut tulevalle vaalikaudelle mitään selkeää työllisyystavoitetta.

Hallituspeliin todellisia vaihtoehtoja


Jäätteenmäen mukaan keskusta lähtee tavoittelemaan eduskuntavaaleissa poliittista johtajuutta, ei kakkos- tai kolmossijaa.

Jäätteenmäki korosti, ettei kansalaisia tule pelotella kansalaisia aliarvioivalla tavalla. SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen on antanut Jäätteenmäen mukaan ymmärtää, että vaihtoehdot ovat hänen pääministerikautensa jatkaminen tai jokin kauhistuttava porvarimeininki.

Jäätteenmäki sanoi, ettei keskusta halua maahan sen enempää sosialistista kuin porvarimeininkiä, vaan oikeudenmukaista ja demokraattista meininkiä. Hän piti selvänä sitä, että nykyiselle hallitukselle on löydettävä parempi vaihtoehto.

(MTV3-STT)
Katso Matti Simulan juttu
(Kymmenen uutiset 23.11.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.