Mainos

Jäätteenmäki: Osinkojen verollepano uhka pienyrityksille

Keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki pitää esityksiä osinkotulojen verollepanosta kokoomuksen tekosina. Jäätteenmäki kirjoittaa Internetsivuillaan, että ajatusta ei olisi koskaan edes esitetty, jos keskusta olisi ollut mukana valmistelutyöryhmässä.

Jäätteenmäki muistuttaa kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälää, että ajatus on lähtöisin valtiovarainministeri Sauli Niinistön asettaman Lasse Arvelan työryhmän raportista.

-Onko joku muu kuin Niinistön asettama Arvelan työryhmä esittämässä pienyrittäjien osinkojen täydellistä kaksinkertaista verottamista? Onkin kysyttävä puheenjohtaja Itälältä; miksi kokoomuksella on niin suuri tarve kertoa, että te ette ole tämän kokoomuslaisen ministerin asettaman työryhmän esitysten kannalla, Jäätteenmäki tenttaa.

Jäättenmäki ilmoittaa, että keskusta ei ota Arvelan valmistelua pohjaksi, eikä tule hyväksymään pk- ja perheyrittäjien verotuksen kiristämistä.

-Yrittäjien sukupolvenvaihdosten tavoitteeksi on asetettava yrittäjyyden edistäminen ja sukupolvenvaihdosten kannustaminen. Tähän tämä Niinistön asettama työryhmä ei eväitä todellakaan anna. Arvelan työryhmän yritysverolinjaukset olisivat katastrofi yrittäjyydelle, perheyrityksille ja pk-yrityksille, Jäätteenmäki tuomitsee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.