Mainos

Jäätteenmäki: Ahon asema selväksi

Keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki kehottaa puolueen puheenjohtajaa Esko Ahoa selvyyden vuoksi tekemään vielä kerran selväksi, haluaako hän jatkaa keskustan puheenjohtajana vai ei.

Aho tutkii vapaa-anomustaan

Myös Ahon mahdollisilla haastajilla olisi hänen mielestään korkea aika ilmoittautua ehdokkaaksi.

-Keskustan kenttäväki osaa itse valita uuden johdon Kuopion puoluekokouksessa. Puolue-eliitin yritykset ohjailla valintoja eivät onnistu. Puoluekokousedustajat ovat ennenkin osoittaneet, että he osaavat tehdä itsenäisiä ja viisaita valintoja, hän muistutti tänään keskustanaisten tilaisuudessa Kalajoella.

Jäätteenmäki luonnehti, että keskustan puoluejohdon valinnasta on käyty erikoista varjonyrkkeilyä. Hän vaati, että tämä varjonyrkkeily Esko Ahon asemasta on lopetettava. Jäätteenmäki korosti, että keskustan uudistuminen tapahtuu uusien ihmisten kautta. Siksi puoluejohtoon tarvitaan uusia tuulia ja selkeitä muutoksia. Hän huomautti myös, että yhteistyösuhteiden on pelattava joka suuntaan.

-On aivan nurinkurinen tilanne, että suuri osa ay-liikettä kokee keskustan vastustajakseen ja päin vastoin. Keskustan toiminnan pitää tähdätä siihen, että ihmiset voivat kokea olonsa turvalliseksi työpaikoillaan. Turvallisuuden tunnetta ei pidä horjuttaa harkitsemattomilla kannanotoilla, hän opasti.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.