Mainos

Jäätelöjätti etsii uutta jäätelömakua kilpailun kautta!

Jäätelön ystävät ja kotikokit ympäri maailman pääsevät mittaamaan jäätelönvalmistustaitojaan suunnittelemalla unelmiensa jäätelön. Voittajamausta tehdään ihka oikea Ben & Jerry’s -jäätelö, joka solahtaa kauppojen pakastealtaisiin vuonna 2010.

Ben & Jerry’s haluaa nyt maailman parhaat asiantuntijat mukaan tuotekehittelyynsä. Ja parhaita asiantuntijoita ovat tietenkin jäätelön ystävät ympäri maailman.

Ben & Jerry’s -fanit voivat nimittäin nyt kehitellä omia herkkujäätelömakujaan netissä olevan Do the World a Flavor -makugeneraattorin avulla. Jätskiehdotuksen tekeminen kannattaa, sillä voittajajäätelö otetaan ihan oikeasti Ben & Jerry’s -tuotantoon, ja sitä voi näin ollen ensi vuonna ostaa kaupan jäätelöaltaista.

– Ensinnäkin on hauskaa kuulla millaisia ihmisten jäätelöunelmat ovat ja onko niissä eroja esimerkiksi asuinpaikasta riippuen. Toisaalta tämä on meille hirmu hyödyllistä, sillä saamme uusia ideoita ja ajatuksia, joita voimme sitten jatkossa tuoda laajemminkin ihmisten iloksi, kertoo Ben & Jerry’sin Minna Anttonen.

Paras keksijä matkaa Dominikaaniseen tasavaltaan

Ben & Jerry’s -jäätelöt ovat tunnettuja suurista sattumistaan. Jäätelöistä löytyy kakkupaloja, pikkuleipätaikinaa, valkosuklaasta tehtyjä jääkarhuja, marjapaloja ja vaikka mitä. Yhä useammat aineksista ovat tätä nykyä Reilun kaupan sertifioituja. Kisasivuilla saa paljon tietoa myös raaka-aineiden alkuperästä.

– Kilpailun avulla voimme samalla kertoa hauskalla tavalla raaka-aineistamme, niiden alkuperästä sekä tavastamme tehdä jäätelöä, Anttonen iloitsee.

Suomen parhaan ehdotuksen keksijä pääsee, paitsi globaaliin finaaliin, myös palkintomatkalle Dominikaaniseen tasavaltaan. Siellä onnellinen voittaja tutustuu Reilun kaupan kaakaotilaan yhdessä itse Ben Cohenin ja Jerry Greenfieldin sekä muiden eurooppalaisten voittajien kanssa. Kansainvälisen finaalin voittaja saa, paitsi mainetta ja kunniaa, myös kehittämänsä maun kauppoihin.

Kilpailu alkaa 14.4. ja päättyy 26.5. Suomalainen voittaja julkaistaan 16.6. Voittajamatka tehdään marraskuussa 2009, ja voittajamaku löytyy Suomessakin kauppojen pakastealtaista vuoden 2010 aikana.

Kilpailuun voi osallistua 14.4. alkaen osoitteessa www.benjerry.fi.

Teksti ja kuvat: Ben & Jerry's

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.