Jäätelöä luvassa: Vihaiset linnut nappasivat Pingviinin

Vihaisten lintujen tuotevaltaukselle ei näy loppua: seuraavaksi myyntiin tulevat Angry Birds -jäätelöt.

Suomen Nestlé Oy ja Rovio Entertainment Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta jäätelökioskeilta saa nyt Angry Birds -jäätelöannoksia. Yhteistyösopimus on solmittu vuosille 2013–2015 ja se kattaa oikeuden myydä tuotteita myös kaikissa Pohjoismaissa. Pingviini Jäätelökioskit tarjoilevat Turengin jäätelötehtaalla valmistettavia annoksia elokuun loppupuolelle saakka.

– Pingviini Jäätelökioskien kohderyhmää ovat etenkin kesälomastaan nauttivat lapsiperheet, ja Angry Birds vetoaa kaikenikäisiin. Yhteistyö tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää jäätelökioskien elämystarjontaa ja Pingviinin tuotevalikoimaa, sillä vihaiset linnut tulevat onneksi mainiosti juttuun kotoisan Pingviinimme kanssa, jäätelön liiketoimintajohtaja Johanna Sewón-Kievari Suomen Nestléltä kertoo.

Angry Birds rikkoo ennätyksiä

Monet elintarvikevalmistajat ovat jo hyödyntäneet Angry Birds -brändiä ja kuluttajille on kaupattu muun muassa Olvin Angry Birds -limua sekä Fazerin Angry Birds -karkkeja. Vihaiset linnut -karkeista tuli melkoinen menestystarina, sillä Fazer kertoi syksyllä 2012 Angry Birds -karkkimyynnin rikkoneen kaikki myyntiodotukset. Ensimmäisten viiden myyntikuukauden aikana Angry Birds -makeispusseja myytiin jopa 5 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Tämä on Fazerin kaikkien aikojen ennätys.

Panimoyhtiö Olvi puolestaan kasvatti markkinaosuuttaan kotimaan markkinoilla vuonna 2012. Yhtiön virvoitusjuomamyynti lähes tuplaantui ja yksi syy kasvuun olivat panimon Angry Birds -juomat.

Viime syksynä lintuvillitykseen lähti mukaan myös Paulig, joka toi markkinoille omat Angry Birds -kahvinsa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja