Mainos

Jäät ovat edelleen heikkoja

Merivartioston mukaan meren jäillä liikkuvien on nyt noudatettava erityistä varovaisuutta. Jäät ovat Itäisen Suomenlahden alueella heikot ja tuuli saattaa rikkoa kiintojään.

Nainen ja mies hukkuivat moottorikelkan upottua tänään jäihin itäisellä Suomenlahdella Virolahden edustalla. He olivat lähteneet mökiltä Saunasaaresta kohti mannerta lauantain vasten aamuyöllä. Viimeinen havainto moottorikelkalla liikkuneista tehtiin kello 15.00, jolloin heidän piti palata Kuorsalosta mökilleen.

Moottorikelkka löytyi kadonneita etsittäessä pohjaan uponneena Pyötsaaren ja Kuorsalon väliseltä merialueelta. Sen paljasti avannossa kellunut punainen kanisteri. Sukeltajat löysivät paikalta naisen hukkuneena. Anjalankoskelaisen vuonna 1958 syntyneen miehen etsinnät lopetettiin illalla ja ne jatkuvat sunnuntaina päivävalossa. Merivartiosto sai tapahtumasta tiedot kello 15.12. Etsintöihin osallistuivat mm. ilmatyynyalus ja pelastushelikopteri Helsingistä.

Merivartiosto pelasti eilen samoilta vesiltä kaksi miestä Harvajannniemen läheltä pieneltä jäälautalta. Myös heidän moottorikelkkansa oli vajonnut mereen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.