Jaana Pelkonen menossa valtuustoon, Jasmin Mäntylä ei

Kunnallisvaalien julkkisehdokkaiden läpimeno tai tippuminen kunnallisvaltuustoista on jakautumassa suurin piirtein tasan.

MTV:n viihdeuutisten mukaan kokoomuksen ehdokkaista valtuustopaikan ovat saamassa muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg (Sipoo) ja eduskunta-avustaja, entinen juontaja Jaana Pelkonen (Helsinki). Rannalle ovat jäämässä malli-laulaja Jasmin Mäntylä (Oulu), BB-kilpailija Einari Rautio (Helsinki) ja taiteilija Aira Samulin (Helsinki).

Keskustalaisista valtuustopaikkaansa ovat varmistamassa idolsista julkisuuteen ponnahtanut laulajatähti Jani Wikholm (Töysä), kuten myös Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Seppo Korpi (Jalasjärvi). Samassa formaatissa kisannut Teija Särkelä (Haukipudas) on puolestaan jäämässä varasijalle.

SDP:n listolta kunnanvaltuustoihin ovat nousemassa televisiokuuluttaja Maria Jungner (Espoo) sekä näyttelijä Sara Paavolainen (Helsinki).

Vihreiden listalla paikkaa hakeva Marko Björs on tippumassa valtuustosta Helsingissä, vasemmistoliiton riveissä oleva toimittaja Silvia Modig on sen sijaan menossa läpi

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat