Mainos

Jaakonsaari kiistää mustan listan

Työministeri Liisa Jaakonsaari kiistää väitteet, joiden mukaan työministeriö olisi kerännyt konsultin avulla mustan listan työttömyyspolitiikasta kirjoittavista toimittajista.

Nimilista sisältyy kuitenkin konsulttitoimisto Grey Eminencen ja SDP:n entisen puoluesihteerin Ulpu Iivarin tekemään ei-julkiseenselvitykseen, jota ihmetellään myös eduskunnassa.

Konsulttitoimisto Grey Emince ja sen palkkaama, EU-vaaleissa tippunut Sdp:n ex-puoluesihteeri Ulpu Iivari laativat työministeriölle konsulttiselvityksen työvoimapolitiikan uudistuksesta ja siitä, miltä se näyttää ulkopuolisin silmin.

Hinta: 220 000 markkaa

Kohu syntyi, kun työministeri, Sdp:n varapuheenjohtaja Liisa Jaakonsaari julisti vajaan 50 liuskan selvityksen selvityksen ei-julkiseksi. Ja nyt epäillään, että yksi syy on siinä, että työvoimapolitiikasta kirjoittaneet tiedotusvälineet ja toimittajat on eritelty "arvolatauksen" perusteella hyviin ja huonoihin.

Tutkittavien joukkoon lipsahti myös demarikansanedustaja Reijo Kallion kolumni. Hänelle lankesi kirjoituksesta neutraali nolla. Ministeriöiden teettämä musta lista on ainutlaatuinen tapaus. Siksipä sellaista Jaakonsaren mukaan ei ole olemassa.
(MTV3/Timo Haapala)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.