Mainos

Jääkiekon MM-kisat keränneet huippukatsojamäärät

MM-kisojen ensimmäinen viikonloppu keräsi huippukatsojamäärät MTV MEDIAn kanavilla.

Viime perjantaina Suomen avausottelua Valko-Venäjää vastaan seurasi AVA-kanavalla parhaimmillaan 1,1 miljoonaa katsojaa. Ottelun keskikatsojamäärä oli 918 000.

Eilen MTV3-kanavalla esitettyä Suomi–Slovakia-ottelua seurasi parhaimmillaan 1,2 miljoonaa katsojaa, kun keskikatsojamäärä oli 950 000.

Kun lukuihin lisätään CANAL+:n keskikatsojamäärät, kumpaakin ottelua seurasi keskimäärin 1,2 miljoonaa katsojaa.

Maksu-tv:llä kaikkien aikojen ennätysyleisö

MM-kiekko ja F1-kauden alku ovat saattaneet myös MTV MEDIAn maksu-tv:n asiakasmäärät nousuun. MM-kisojen alkaessa CANAL+:n ja MTV3 Kanavapaketin tilaajamäärä oli yhteensä 650 000, mikä on kaikkien aikojen ennätys.

CANAL+ MM-kiekko 24/7- ja CANAL+ Urheilu -kanavien ääressä oli viikonlopun aikana yhteensä 650 000 suomalaista.

– Vapaasti katsottavat kanavat ja CANAL+ keräsivät television ääreen enemmän kiekkofaneja kuin aikaisempina vuosina MM-kisojen avauspäivinä, sanoo MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen.

Samoin netti-tv-palvelu Katsomo.fi rikkoi avausviikonloppuna ennätyksiä. Kolmen turnauspäivän jälkeen palvelussa oli tehty noin 20 000 MM-kiekkoon liittyvää tilausta, joista suurin osa oli kaikkiin lähetyksiin oikeuttavia kisapasseja.

MTV3.fi lähes ennätyslukemissa

Jääkiekon MM-kisojen avaus on nostanut myös MTV3.fi-nettisivuston kävijämäärät lähelle ennätyslukemia. Kisojen avauspäivänä verkkosivustolla vieraili peräti 710 000 eri kävijää.

Perjantai oli eri kävijöillä mitattuna sivuston kaikkien aikojen neljänneksi vilkkain päivä. Koko viikon aikana sivustolla vieraili 1 954 000 eri kävijää, mikä on kaikkien aikojen kuudenneksi paras viikkokävijämäärä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.