Ivanka Trump - ei mikä tahansa huippumalli

Catwalkkien kaunotar Ivanka Trump ei ole mikä tahansa huippumalli. Tämän kaunottaren ei tarvitsisi poseerata kansikuvissa rahan takia, sillä Trump on syntynyt upporikkaaseen sukuun. Trump on silti tottunut tekemään täysillä töitä. Mallintyöt ovat kaunottarelle vain yksi työ muiden joukossa.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Ivanka Trump on yhdysvaltalainen liikenainen, seurapiirihenkilö, perijätär ja malli. Isänsä Donald Trumpin yrityksessä työskentelevä kaunotar ei ole tuttu juorulehtien sivuilta. Trump onkin halunnut antaa itsestään kuvan kivenkovana bisnesnaisena, vaikka nainen on tehnyt uraa myös mallina. Trump on poseerannut muun muassa Seventeenin ja Ellen kansissa ja hänet on valittu eri julkaisuissa monena vuonna sadan kauneimman naisen joukkoon.

Kaunis ulkomuoto on tuottanut perijättärelle myös kohujulkisuutta. Trumpin rintoja on väitetty silikoneiksi, mutta nainen ei suostu keskustelemaan aiheesta. Myös kaunottaren nenä on pienentynyt huomattavasti teinivuosilta. Ilkeimmät kielet kysyvätkin, mitä osaa naisesta ei olisi leikelty.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Trumpilla on New Yorkin Madison Avenuella myös nimeään kantava koruputiikki. Mallistoonsa Trump on saanut vaikutteita ennen kaikkea matkustamisesta. Nainen mainitsee suosikkikohteikseen muun muassa Prahan, Buenos Airesin ja Pariisin. Trump kertoo palaavansa mielipaikkoihinsa aina uudelleen rentoutumaan ja hakemaan motivaatiota työlleen.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Trump sekoittelee taidokkaasti klassista ja modernia tyyliä ehjäksi kokonaisuudeksi. Tästä syystä Vanity Fair -lehti valitsi hänet vuonna 2008 parhaiten pukeutuvien listalle.

Trump on naimisissa Jared Kushnerin kanssa. Pariskunta on yhä kuin vastarakastunut.

– Rakastamme viettää aikaa yhdessä. Emme saa tarpeeksi toisistamme. Meillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita, joten meillä on paljon puhuttavaa keskenämme, Trump on kertonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: ivankatrumpcollection.com, nypost.com, vanityfair.com

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat