Mainos

Ivana Helsinki pääsi New Yorkin muotiviikoille

Ivana Helsinki on päässyt ensimmäisenä suomalaisyrityksenä syyskuussa järjestettäville New Yorkin muotiviikoille. Tapahtumassa esitellään Paola Suhosen suunnittelema ensi kevään ja kesän mallisto.

Suhosen lisäksi muotiviikoilla luomuksiaan esittelevät muun muassa Tommy Hilfiger, Anna Sui ja Michael Kors.

Ivana Helsinki markkinoinnista vastaava Pirjo Suhonen pitää New Yorkin muotiviikoille pääsyä historiallisena saavutuksena.

- Tämä avaa paremmat mahdollisuudet päästä Pohjois-Amerikan markkinoille, hän kertoo.

Yhtiö on tehnyt historiaa ennenkin. Vuonna 2008 se oli ensimmäinen suomalainen ja pohjoismaalainen yritys, joka pääsi Pariisin muotiviikkojen päänäytöksiin.

- Pariisin jälkeen kiinnostus meidän tuotteita kohtaan laajeni varsinkin Pohjoismaissa. Liikkeessämme vierailee nykyään turisteja myös ihan koko maapallolta, kertoo myymälävastaava Hanna Ruax MTV:n uutisille.

Lisävauhtia vaatemyyntiin on tiedossa ensi keväänä, kun Ivana Helsinki -mallistokokonaisuus ilmestyy yhdysvaltalaisen Anthropologie-vaateketjun hyllyille.

Ennen New Yorkin ponnistusta Ivana Helsinki mallistoa esitellään Kööpenhaminan muotiviikoilla ensi viikon perjantaina. Muiden suomalaisyritysten näytöksiä muotitapahtumassa ei nähdä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.