Mainos

Itsetehtyyn jäätelöön voi jäädä koukkuun

Makuja-osion Sivumaku-blogaaja Jani Kinnunen neuvoo, miten loihtia koukuttavan hyvää jäätelöä kotioloissa.

– Suomalaiset ovat Euroopan innokkaimpia jäätelönsyöjiä. Vuosittain me popsimme jädeä 13 litraa. Jopa 97% meistä sanoo pitävänsä jäätelöstä. Ja miksipä ei? Voihan siihen jäädä jopa koukkuun. Itse jäin välittömästi, kun tein jäätelöni omakätisesti. Tässä tähän mennessä maukkain resepti. Suosittelen käyttämään jäätelökonetta, Kinnunen vinkkaa

Katso herkullisen appelsiini-unikonsiemenjäätelön resepti Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.