Itsemurhaisku surmasi kaksi Israelissa

Levottomuudet Lähi-idässä ovat aiheuttaneet jälleen kuolonuhreja. Israelilaiskohteeseen tehdyssä iskussa sai surmansa kaksi ihmistä ja palestiinalaisalueilla kuoli kolme.

Israel-PLO

Israelissa Tel Avivin lähistöllä illalla räjähtänyt pommi on surmannut kaksi ihmistä ja haavoittanut ainakin kymmentä. Israelin poliisin mukaan teini-ikäinen tyttö kuoli räjähdyksessä saamiinsa vammoihin. Lisäksi iskun tekijäksi epäilty palestiinalainen sai surmansa.

Palestiinalaisviranomaiset ovat asettaneet ehtoja itsemurhaiskuista luopumiselle. Viranomaisten mukaan he aikovat tehdä kaikkensa estääkseen itsemurhaiskut Israelin kohteisiin, jos vain Israel lopettaa miehityksensä ja aggressiivisuutensa. Palestiinalaiset ilmoittivat myös, että heillä on oikeus vastustaa alueilleen tunkeutuvaa Israelin armeijaa.

Yön aikana myös Gazassa on ollut levotonta. Israelin armeija ampui kolme aseistautunutta palestiinalaissotilasta Netzarimin juutalaissiirtokunnan lähettyvillä. Palestiinalaisviranomaiset ovat kuitenkin vahvistaneet vain yhden miehistä kuolleen.
(MTV3-Reuters-STT)

Lue myös:

    Uusimmat